Skønne unger med spilopper i øjnene skal have tøj de kan røre sig i!

Det er vigtigt, at tøjet føles behageligt, og at børnene stadig kan hoppe og klatre i træer, selvom de gerne vil se smarte og dejlige ud. Mit udgangspunkt for tøjet på Made by Moster er god kvalitet, bevægelighed og en sjov detalje i designet.
Jeg har arbejdet med børn i mange år, og da jeg selv blev moster for nogle år siden, kriblede det i fingrene, så jeg startede min symaskine. Den ene kjole tog den anden, og det er der nu kommet Made by Moster ud af.
Alle mine produkter er unikke, der findes kun få stk af hver kjole/shirt osv. Jeg designer hvert enkelt stykke tøj udfra farver, mønstre og fantasi. Hvis du ikke lige kan finde den kjole eller t-shirt, du har forelsket dig i, i den rigtige størrelse, så kontakt mig gerne. Måske kan jeg skaffe mere stof hjem.
Hver gang jeg har noget færdigt lægger jeg det frem her på hjemmesiden og de sociale medier. Så følg Made by Moster på Instagram, Facebook og Google+.
Kærlig Hilsen
Moster Lena